Tirfing Företagsservice erbjuder representativa kontorslokaler med en modern helhetslösning centralt beläget i Huddinge.

Totalt har vi 31 ljusa, fräscha rum i varierande storlek från 9 kvm till 20 kvm. Möjlighet finns att hyra flera närliggande rum vid behov. Gemensamt för dem alla är den höga servicenivå vi tillhandahåller med bland annat en välkomnande reception, snabb fiberuppkoppling och IP-telefoni.

När du hyr lokaler hos oss ingår i princip allt i hyreskostnaden och du nyttjar givetvis fritt de två möblerade konferensrummen som finns samt vårt trivsamma kök. Vi finns i Gula Huset som egentligen är en stor villa med trädgård och uteplats som flitigt används när vädret tillåter. Detta bidrar till den trevliga stämning som råder. Kommunikationsmöjligheterna är goda och vi har gratis parkering för våra hyresgäster.

Närservice: Vid kvarnbergsplan, gångavstånd från våra lokaler, hittar du ICA och ett par matstället. Lite längre bort ligger Huddinge centrum som har ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger i en trevlig miljö där du också hittar banker, apotek, livsmedel, vårdcentral, tandläkare m.m.

Kommunikationer: Nära till både Huddinge och Stuvstas pendeltågsstation och utanför kontoret kan man ta buss till både Huddinge och Stuvsta centrum. Ett flertal busslinjer trafikerar även Huddingevägen, gångavstånd från kontoret.