Vi tar fram kundanpassade lösningar som passar just ditt företag gällande redovisning, skatt och rådgivning. Genom att behovsanpassa våra tjänster kan vi stödja och hjälpa våra kunder att utveckla sitt företag och öka lönsamheten.

Vårt mål är att underlätta administrationen i företagen vilket ger dig som kund möjligheten att fokusera på verksamheten. Du ska känna att du har en trygg partner som tar hand om din bokföring och andra frågor gällande ditt företags ekonomi. Vi levererar kontinuerlig information och rapporter som är anpassade efter dina egna behov och önskemål. Dessa blir sedan ett verktyg både inom bolagets egna beslutsprocesser men också i relationen till exempelvis banker.

Vi kan även erbjuda Tirfing online som är en webbaserad lösning där du som kund jobbar från en valfri plats mot vår server och får en översikt över ditt företags ekonomi dygnet runt.

Vi har stor erfarenhet av små och medelstora aktiebolag, handelsbolag samt enskilda firmor. Som kund hos oss får du en personlig kontakt med en av våra erfarna konsulter som hjälper dig med dina behov inom skatt och redovisningsområdet. Tirfings konsulter är medlemmar i branschförbundet Srf konsulterna och merparten av våra medarbetare är Auktoriserade redovisningskonsulter. Vi arbetar enligt REX, Svensk standard för leverans av redovisningstjänster, vilket innebär att vi uppfyller de höga kvalitetskrav som ställs från vårt branschförbund.